AcasăOPINIIProblema Zilei - Mesajul electoral al trădătorilor din partidul lui Oprea

Problema Zilei – Mesajul electoral al trădătorilor din partidul lui Oprea

spot_img

DISTRIBUIȚI

UNPR, singurul partid parlamentar și guvernamental din lume care n-a participat la alegeri, se pregătește pentru confruntările electorale de anul viitor. În acest sens, generalul de intendență Gabriel Oprea, a configurat conținutul scrisorii pe care candidații la funcția de primar vor trebui să o trimită alegătorilor. Scrisoarea ne-a parvenit pe site-ul pesurse.ro. Rar s-a mai văzut o asemenea demonstrație de minciună, lichelism și ipocrizie politică. Știu că vi se face scârbă numai când auziți de aceste lichele nevertebrate, dar, vă rog, faceți un efort și citiți rândurile de mai jos. O să vedeți că merită.

”Stimată doamnă,

Stimate domn,

Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat de-a lungul vremii în realizarea

proiectelor necesare comunității noastre. În calitate de primar, am pus administrația mai presus de politică. Lupta dintre partide nu ne rezolvă problemele ci, dimpotrivă, le înmulțeste. Am cerut și am primit votul dumneavoastră nu ca să fiu un pion în războiul altora, ci ca să fiu un bun gospodar pentru localitate. De aceea, am dus o politică a faptelor și nu o politică a partidelor. Datoria mea este să fac ce am promis și nu să intru în bătălii care nu sunt ale mele și nici ale dumneavoastră. Tocmai din acest motiv, am lăsat la o parte directivele de partid și, fără să fac deosebire de culoarea politică, am mers să caut sprijin pentru localitate atât la nivel județean, cât și la nivel național. Am bătut la ușile multor instituții de la centru și, din fericire, am găsit oameni de bună-credință care au acceptat să ne ajute. Acești oameni fac parte din Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) și din echipa condusă de Gabriel Oprea, ministrul Apărării. Domnul ministru a fost foarte atent la problemele noastre, ne-a asigurat de sprijinul său și de fiecare dată s-a ținut de cuvânt.

Prin urmare, am decis ca în alegerile de anul viitor să candidez din partea Uniunii  Naționale pentru Progresul României (UNPR). Motivul este foarte simplu: liderii UNPR mi-au demonstrat că sunt oamenii în care poți avea cea mai mare încredere din politica românească. Îi cunosc pe Gabriel Oprea, Marian Sârbu și Cristian Diaconescu. Sunt oameni de cuvânt și politicieni responsabili. Când alții luau calea populismului, a minciunii și a interesului propriu, ei au asigurat stabilitatea României și s-au luptat pentru interesul național. Alături de UNPR, comunitatea noastră va fi mai câștigată. Vom avea un sprijin pentru rezolvarea problemelor și o ușă deschisă unde putem merge cu toată încrederea.

Știu că vremurile sunt grele pentru toată lumea, pentru fiecare comunitate și pentru fiecare familie din România. Tocmai de aceea, vă îndemn să mă urmați în drumul pe care am pornit. Ca să trecem de greutăți, trebuie să avem alături de noi lideri de viitor, care ne ascultă și care se țin de cuvânt. Acești oameni sunt în UNPR. Sunt domnii Oprea, Sârbu, Diaconescu și ceilalți. Datorită lor am reușit să mișcăm lucrurile din loc și împreună vom reuși să dăm localității noaste un viitor mai bun, așa cum ne dorim cu toții.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Chiar, așa să vă ajute Dumnezeu, pe cum ridicați miniciuna, trădarea și lichelismul la rang de virtuții, ”domnilor” Oprea, Sârbu și Diaconescu.

Grigore Ciascai

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA