Acasăoameni noiA PRIMIT ȘI AMENDĂ DE 20.000 DE LEI -  Artist român condamnat...

A PRIMIT ȘI AMENDĂ DE 20.000 DE LEI –  Artist român condamnat la închisoare după ce a fost prins fără permis la volan

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cunoscutul artist Raoul a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Asta după ce, în urmă cu ceva timp, a fost prins conducând fără permis. Judecătorii au emis o hotărâre definitivă, arată EVZ.

Pedeapsa este una cu suspendare, dar cântăreţul are o întreagă listă de obligaţii de care trebuie să se achite, informează Cancan.

Raoul a primit și o amendă în valoare de 20.000 de lei cuantificată în zile-amendă. Mai exact, magistraţii Judecătoriei Constanţa l-au obligat să presteze muncă în folosul comunităţii, echivalând o zi cu 100 de lei, asta însemnând că avea de îndeplinit 200 de zile de muncă în folosul comunităţii la Primăria din localitatea de domiciliu.
”Condamnă pe inculpat la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare. În baza prevederilor art. 91 Cod penal suspendă sub supraveghere executarea pedepsei de 1 an şi 6 luni închisoare, aplicată inculpatului pe un termen de supraveghere de 2 ani şi care începe să curgă de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare, conform art. 92 alin.1,2 Cod penal”, este decizia instanţei.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA