Acasăoameni noiPREJUDICIU DE 1,3 MILIOANE DE LEI - Percheziţii în România şi Bulgaria...

PREJUDICIU DE 1,3 MILIOANE DE LEI – Percheziţii în România şi Bulgaria într-un dosar privind achiziţiile de automobile

DISTRIBUIȚI

PREJUDICIU DE 1,3 MILIOANE DE LEI Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului Tribunalului Bucureşti au făcut în dimineaţa zilei de marţi, 1 august, 14 percheziţii în România şi Bulgaria, într-un dosar referitor la achiziţii intracomunitare de autoturisme, cu un prejudiciu de 1.360.000 de lei.

Percheziţiile din România au loc în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Galaţi şi Sibiu, fiind puse în aplicare şi 11 mandate de aducere.

„Din datele şi probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că în perioada decembrie 2015- martie 2016, mai multe persoane, prin intermediul unei societăţi comerciale din Bulgaria au făcut achiziţii intracomunitare de autoturisme, pe care le-ar fi comercializat, integral, pe teritoriul României, prin intermediul unor parcuri auto, scrie News.

Prin utilizarea societăţii comerciale din ţara vecină, suspecţii ar fi ascuns veniturile realizate din vânzare, fiind creat astfel un prejudiciu de aproximativ 1.360.000 lei”, anunţă Poliţia.

Percheziţia domicilară la sediul societăţii comerciale din Bulgaria se realizează cu sprijinul autorităţilor bulgare, în baza Legii nr. 302 / 2004 privind cooperarea judiciară internaţională în materie penală.

Persoanele identificate vor fi duse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice a Sectorului 2 Poliţie.

Info

citeşte şi PRECIZĂRI ANAF – Informaţii cu privire la regimul fiscal aplicabil persoanelor juridice a căror activitate este sub incidenţa impozitului specific

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA