Acasăoameni noiÎN PLINĂ STRADĂ – Un bărbat a fost împușcat și o femeie...

ÎN PLINĂ STRADĂ – Un bărbat a fost împușcat și o femeie a fost răpită la Oradea

spot_img

DISTRIBUIȚI

ÎN PLINĂ STRADĂ  bărbat a fost împușcat în Oradea, miercuri dimineața. Victima a fost rănită în umăr, iar motivele atacului sunt deocamdată necunoscute. Agresorul a fugit de la fața locului și este căutat de polițiști în întreg orașul.

O tânără, în vârstă de 24 de ani, a fost răpită de agresor, care a dispărut la volanul unui bolid imediat după atacul armat. Scandalul dintre cei doi bărbați ar fi pornit din cauza geloziei deoarece ar iubi aceeași femeie.

 

Polițiștii fac căutări în tot orașul pentru a-l prinde pe individul armat.

Atacul armat a avut loc într-o parcare situată pe strada Barcăului, în apropierea șoselei de centură a orașului Oradea. Un bărbat a fost la un pas de moarte, după ce a fost împușcat. Victima a fost transportată de urgență la spital.

„Din câte am înţeles de la colegi, a fost împuşcat superficial, undeva sub clavicula stângă. Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean”, a precizat dr. Venter, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor, pentru ebihoreanul.ro.

Medicii spun că bărbatul a avut mare noroc că este în viață. El urmează să fie operat pentru extragerea glonțului.

„Pacientul urmează să fie dus în sala de operaţie. Glonţul a trecut prin gât şi s-a oprit în omoplat”, a precizat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU şi SMURD Bihor, pentru sursa citată.

Zona în care a avut loc incidentul a fost împânzită de polițiști și de procurori. Străzile adiacente au fost închise, iar curioşii nu sunt lăsaţi să se apropie. Agresorul a apucat să fugă, polițiștii îl caută prin oraș. De altfel, pentru prinderea acestuia au fost organizate mai multe filtre.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA