Acasă oameni noi PLAGIAT - Academia de Poliţie cere retragerea titlului de doctor lui Robert...

PLAGIAT – Academia de Poliţie cere retragerea titlului de doctor lui Robert Negoiţă

DISTRIBUIȚI

PLAGIAT Comisia de etică a Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” stabilit că lucrarea care i-a adus primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, titlul de doctor este plagiată şi a cerut Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) să îi retragă titlul, potrivit News.ro

PLAGIAT  “Acum două zile (joi, n.r.), Comisia de etică a emis un punct de vedere legat de teza domnului Negoiţă, în sensul în care recunoaşte că este un plagiat şi am solicitat comisiei de specialitate din CNATDCU retragerea titlului de doctor.
Evident, comisia de specialitate de la CNATDCU urmează să se pronunţe asupra solicitării noastre şi veţi afla cu siguranţă rezultatul final”, a spus Daniel Torje, potrivit News.ro
Potrivit PressOne, lucrarea lui Negoiţă constă numai din texte copiate, respectiv articole de presă apărute pe diverse site-uri, analize economice semnate, printre alţii, de economistul american Nouriel Roubini şi de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu sau chiar referate şcolare.
Robert Negoiţă (44 de ani) a devenit doctor în Ştiinţe Juridice în 2012, la Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, iar teza sa a fost coordonată de prof. univ. dr. Ioan Dascălu, care este conducător de doctorat asociat la Academia de Poliţie şi fost decan al Facultăţii de Drept de la Universitatea Bioterra.

continuarea aici

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA