spot_img
Acasăoameni noiPIROMAN DIN RĂZBUNARE - Fost pilot de curse reţinut pentru incendierea maşinii...

PIROMAN DIN RĂZBUNARE – Fost pilot de curse reţinut pentru incendierea maşinii fostei sale iubite

DISTRIBUIȚI

PIROMAN DIN RĂZBUNARE Fostul pilot de curse Daniel Onoriu a fost reţinut, sâmbătă, de poliţiştii bucureşteni în cazul incendierii maşinii fostei sale iubite, fiind acuzat de infracţiunea de distrugere care poate pune în pericol persoane, faptă pentru care pedeapsa este închisoarea de la doi la şapte ani, conform News.

Poliţiştii l-au dus pe Daniel Onoriu la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 după ce l-au reţinut, urmând ca procurorii să decidă dacă vor cere instanţei arestarea preventivă a acestuia.

Daniel Onoriu este acuzat de distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuinţare a unui bun, săvârşită prin incendiere, explozie ori prin orice alt asemenea mijloc şi dacă este de natură să pună în pericol alte persoane sau bunuri, infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea de la doi la şapte ani.

Fostul pilot de curse a fost chemat, sâmbătă, de poliţiştii Sectiei 2 pentru a fi audiat în legatură cu incidentul din 26 martie.

Onoriu mai fusese audiat de două ori în acest dosar, prima dată chiar în noaptea în care s-a comis fapta, însă a fost de fiecare dată eliberat din lipsă de probe. Sâmbătă, pus în faţa unor noi dovezi obţinute de poliţişti, Onoriu a recunoscut şi a fost dus la locul faptei, pentru reconstituire.

Potrivit unor surse din Poliţie, Daniel Onoriu i-a incendiat maşina fostei sale iubite din răzbunare, după ce aceasta luase decizia să încheie relaţia cu el.

Din datele anchetatorilor rezultă că Daniel Onoriu ar fi mers, în 26 martie, cu motocicleta la o adresă din Sectorul 2, unde fosta lui prietenă organiza un eveniment şi i-a stropit maşina cu benzină, apoi a plecat.

După aproximativ 30 de minute, Onoriu ar fi revenit cu o maşina şi i-a dat foc autoturismului fostei sale iubite.

Deşi în seara în care a fost comisă fapta, Daniel Onoriu a fost găsit în zona şi dus la secţia de poliţie, încătuşat, anchetatorii l-au pus în libertate din lipsă de probe la acel moment.

Fostul pilot de raliuri Daniel Onoriu a împlinit sâmbătă 39 de ani. El este nepotul cântăreţei Gabi Luncă şi al acordeonistului Ion Onoriu.

sursa INFO

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA