Acasă oameni noi PERFORMANŢĂ - O scrisoare a ajuns la destinaţie după un an și...

PERFORMANŢĂ – O scrisoare a ajuns la destinaţie după un an și trei luni de la expedierea ei

DISTRIBUIȚI

O femeie din Lugoj, județul Timiș, a avut parte de o surpriză de proporții, zilele trecute, când a primit în cutia poștală o scrisoare care îi fusese trimisă acum un an și trei luni, deși își luase gândul că o va mai vedea vreodată.

Destinatara a povestit că în luna martie a anului trecut vorbise cu o cunoștință din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, să îi trimită niște abțibilduri pentru nepoțelul ei care completa un album cu fotbalisti din Liga I – sezonul 2014-2015. Expeditorul a asigurat-o că a pus plicul la Poștă, însă, cum scrisoarea a întârziat să apară, femeia a renunțat la gândul că o va mai primi vreodată, convinsă că s-a pierdut la poștă.

Zilele trecute însă, scrisoarea pierdută și-a regăsit drumul spre Lugoj, după un an și trei luni de la expedierea ei. ”Eu schimbam stickere pentru nepotelul meu care nu știa să scrie. Spre rușinea mea, m-am gândit că poate persoana din Drobeta Turnu Severin nu a pus plicul și doar mi-a spus că l-a trimis. Plicul adresat mie în 13.03.2015 din Mehedinți a făcut pe drum pâna la Lugoj un an și trei luni. Este incredibil!”, a declarat destinatara, pentru lugojinfo.ro.

Potrivit sursei citate, reprezentanții Poștei nu au putut oferi o explicație pentru aceasta situație, dar au subliniat faptul că pentru companie e foarte important ca plicurile să ajungă în sigurantă la destinatari.

libertatea.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA