spot_img
Acasăoameni noiPENTRU INSULTE - Remus Cernea îl dă în judecată pe Gigi Becali

PENTRU INSULTE – Remus Cernea îl dă în judecată pe Gigi Becali

DISTRIBUIȚI

PENTRU INSULTE Remus Cernea a anunțat că intenționează să-l dea în judecată pe Gigi Becali, acuzându-l că l-a insultat în mai multe emisiuni televizate. De cealaltă parte, Becali spune că „i-a dat palme metaforic”.

PENTRU INSULTE Deputatul Remus Cernea a anunțat pe Facebook că îl dă în judecată pe Gigi Becali, pentru că în cadrul mai multor emisiuni televizate în care a fost invitat, Becal a intrat în direct prin telefon și i-a adresat injurii.

„În loc ca dialogul să fie axat pe discutarea unor idei, domnia sa s-a lansat în atacuri la persoană la adresa mea. Am făcut apel, în mod repetat, în timpul emisiunii la valorile morale luminoase din creștinism precum aceea de a cultiva toleranța și aceea de a întoarce și celălalt obraz. Domnul Becali, invocând credința sa religioasă a continuat însă în același spirit agresiv proferând atacuri la persoană și amenințări cu acte de violență”, susține Remus Cernea. „îl voi chema pe domnul Becali în instanța civilă pentru a răspunde pentru afirmațiile făcute. Una este să exprimi opinii și altceva este să transformi o persoană într-o țintă a insultei și calomniei”, a continuat deputatul.

Remus Cernea susține că prin limbajul său, Becali a jignit și „minoritățile sexuale, minoritățile etnice și femeile față de care dânsul își afirmă opoziția față de ideea ca acestea să aibă drepturi egale cu bărbații”.

De cealaltă parte, Becali se apără spunând că a vorbit „în parabole”. „Eu am fost violent, când el (Remus Cernea – n.r.) a atacat biserica. Și când îl ataci pe Christos, eu nu mai am control, că eu sunt nebun după Christos. Și atunci e adevărat că sunt nebun”, a spus Gigi Becali, la Antena 3. În concluzie, ”i-am dat palme metaforic, am vorbit în parabole”, a spus Becali.

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA