Acasăoameni noi„PACHET SUSPECT” – Alertă în Parlamentul României din cauza unei borsete uitate...

„PACHET SUSPECT” – Alertă în Parlamentul României din cauza unei borsete uitate de un jurnalist pe holul palatului

spot_img

DISTRIBUIȚI

„PACHET SUSPECT”  Alertă la Parlament, în timpul ședinței plenului reunit al celor două Camere. Președintele de ședință, Gabriel Vlase, a anunțat de la microfonul central că pe holurile Parlamentului a fost depistat un pachet suspect. Mai precis, era vorba despre o borsetă uitată de un jurnalist. Deputatul a precizat că, dacă nimeni nu ridică ”pachetul suspect”, în 15 minute, SPP-ul va declara chestiunea ”suspectă”.

Pe holul de la P1 cineva a uitat o borsetă. N-ar fi un mare păcat, dar din punct de vedere al securităţii clădirii, în 10-15 minute se va declara suspectă. Aşa că vă rugăm să va faceţi un inventar – cine a uitat o borsetă. Înţeleg că a fost un grup de senatori acolo. Trataţi cu seriozitate – în 15 minute SPP va declara chestiunea suspectă”, a spus Gabriel Vlase, conduce şedinţa Parlamentului.

Se pare că borseta aparținea unui jurnalist

Parlamentul s-a reunit miercuri dimineață în plen reunit pentru numirea preşedintelui şi vicepreşedintelui Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară şi a unor membri în Consiliul Naţional de Combatere a Discriminării şi în Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.

Deputatul PSD Leonardo Badea a fost validat deja de Comisiile parlamentare de buget, finanţe şi bănci în funcţia de preşedinte al ASF. Leonardo Badea îl va înlocui pe Mişu Negriţoiu, care a fost revocat din funcţie de Parlament în data de 11 mai.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




TE-AR MAI PUTEA INTERESA