spot_img
Acasăoameni noiORDONANŢA L-A SCĂPAT - Tatăl premierului României scapă de întâlnirea cu judecătorii...

ORDONANŢA L-A SCĂPAT – Tatăl premierului României scapă de întâlnirea cu judecătorii într-un dosar de abuz în serviciu

DISTRIBUIȚI

ORDONANŢA L-A SCĂPAT Nicolae Grindeanu, fostul inspector școlar general din Caraș-Severin, nimeni altul decât tatăl premierului care a albit politicienii penali printr-o ordonanță scandaloasă, nu va mai ajunge în sala de judecată după ce Guvernul PSD – ALDE a dat ordonanța prin care favorizează infractorii, conform Express de Banat.

ORDONANŢA L-A SCĂPAT Tatăl lui Sorin Grindeanu e citat pentru data de 15 februarie la Tribunalul Caraș-Severin, ca să răspundă întrebărilor instanței în dosarul școlii penale sanitare de la Caransebeș, „Carol Davila”.

În calitate de inspector școlar general, acesta ar fi fost abordat de șeful său de partid și de șefa Tineretului Social-Democrat, Mihaela Popovici, cu care este astăzi colegă în plenul Consiliului Județean, cu scopul de a o ajuta pe Eleonora Gavrilesc, lider UNPR Călan și manager al școlii sanitare, să organizeze examenul de absolvire la Călan.

Acolo unde nimeni nu ar fi putut să-i încurce socotelile, să pice vreun cursant.

Avocatul Cosmin Bolosin spune că, prin această ordonanță, Eleonora Gavrilesc poate fi considerată „curată”.

„Dacă această ordonanță va intra în vigoare, dacă se va dovedi că nu s-a făcut cu gravă încălcare a legii, Gavrilesc va scăpa de infracțiunile de abuz în serviciu. Se pun în discuție niște elemente din dosar dacă dumneaei a încercat să o favorizeze în vreun fel pe studenta din dosar pentru a i se dea notă de trecere.

Dacă această ordonanță va fi un singur minut în vigoare, dumneaei va scăpa de această acuzație”.

 

 

continuarea AICI

sursa foto

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA