Acasăoameni noiOMOR - Patronul unei spălătorii auto, ucis de iubita sa

OMOR – Patronul unei spălătorii auto, ucis de iubita sa

DISTRIBUIȚI

OMOR Dan Ardelean, patronul spălătăriei auto „Niagara“ din Timișoara, a fost omorât, marţi seara, cu mai multe lovituri de cuţit. Suspectă este iubita sa, în vârstă de doar 18 ani.

OMOR Dan Ardelean a fost găsit fără suflare de echipajul de ambulanţă care a ajuns pe strada Cozia, marţi seara. Omul de afaceri a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit, în apartamentul său din cartierul Elisabetin.

Bărbatul a fost înjunghiat de o tânără în vârstă de 18 ani, despre care apropiaţii spun că era concubina sa. Între cei doi era o diferenţă de vârstă de 30 de ani.

Conform Pressalert.ro, între cei doi s-a iscat o ceartă, iar în urma unei lupte fizice, tânăra l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori.

„Medicii de pe ambulanţă au constatat că bărbatul a fost înjunghiat de cinci ori în spate, suferind «leziuni incompatibile cu viaţa».

Fata a fost rănită la mâna stângă şi la umăr şi este în stare de şoc. Bărbatul a fost găsit în holul casei, într-o baltă de sânge, iar lângă el, pe jos, erau două cuţite, pe jos, şi un al treilea pe masă”, scrie pressalert.ro.

La faţa locului au ajuns atât fiica omului de afaceri, cât şi fosta soţie.

Tânăra provine dintr-o familie dezorganizată

Kyro, aşa cum îi spunea omul de afaceri iubitei sale acuzate acum de omor, provine dintr-o familie dezorganizată, iar în urmă cu doi ani a fugit de acasă.

În ultima perioadă, tânăra a suferit de tulburări de comportament, la momentul crimei aflându-se sub tratement medicamentos.

citește și OPINIE – I s-a urcat la cap lui Marinel…

Potrivit unor surse apropiate lui Dan Ardelean, în ultima perioadă, Kyro locuia cu mama bărbatului, iar în seara crimei, între bărbat şi tânără ar fi avut loc o ceartă pe tema banilor în urma căreia fata l-a înjunghiat din spate pe bărbat.

Dan Ardelean era anchetat

Omul de afaceri Dan Ardelean, ucis marţi seara cu mai multe lovituri de cuţit de iubita sa de 18 ani, era judecat şi în dosarul „minore pentru VIP-uri”, în care un judecător şi un poliţist au fost deja judecaţi recunoscându-şi faptele.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA