Acasă oameni noi OFERTĂ EXOTICĂ - Tren de închiriat pentru nunţi şi petreceri

OFERTĂ EXOTICĂ – Tren de închiriat pentru nunţi şi petreceri

DISTRIBUIȚI

Oferta specială CFR Călători la Târgul de turism din Bucureşti este ”Trenul Charter”. Poate fi închiriat de oricine, este personalizat pe rute, ore de circualţie şi grad de confort.

Dacă vrei să traversezi România cu un tren în care să nu fii decât tu, de pildă, nu e nicio problemă: închiriezi Trenul Charter! CFR Călători asigură că pentru orice tip de acţiune, de la conferinţe de presă, la filmări, team building-uri, lansare de produs, petreceri private, revelioane, nunţi sau ”turism altfel” – succesul este garantat cu acest mijloc de transport.

Doar să te hotăreşti când vrei să călătoreşti, ce fel de vagoane doreşti – respectiv salon, bar bistro, restaurant, vagon de dormit, cuşetă etc. – pui banii jos şi gata!

Preţul ofertei de ”fiţe” a CFR Călători variază în funcţie de numărul de vagoane şi de servicii cerute.

Caz concret: pentru varianta de Tren Charter pe ruta Bucureşti Nord – Braşov şi retur, în aceeaşi zi, având în compunere două vagoane clasa 1, tip salon, şi un vagon restaurant, tariful de transport porneşte de la 25 Euro/tren/kilometru. Distanţa dintre Bucureşti şi Braşov este de 170 de kilometri, aşa că distracţia menţionată mai sus se ridică la preţul de 8.500 de euro, cel puţin!

sursă știre libertatea.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA