spot_img
Acasăoameni noiOAIA RĂTĂCITĂ - Nepotul Patriarhului Daniel a fost reţinut pentru trafic de...

OAIA RĂTĂCITĂ – Nepotul Patriarhului Daniel a fost reţinut pentru trafic de droguri

DISTRIBUIȚI

Nepotul Patriarhului Daniel a fost reţinut pentru trafic de droguri de poliţiştii de la Crimă Organizată. Ioan Emilian Birgian (29 de ani) făcea parte dintr-o reţea internaţională de trafic cu heroină care a fost anihilată de procurorii DIICOT Timişoara. Ioan Emilian Birgian, nepotul Patriarhului Daniel, a fost reţinut de poliţiştii de la Crimă Organizată, în momentul unei tranzacţii.

Reţeaua acţiona pe ruta Turcia – România – Germania. Mai exact, heroina adusă din Turcia era ascunsă în torpedoul unei maşini, la fiecare transport fiind aduse între 6 şi 10 kilograme. Drogurile erau destinate comercializării în România şi Germania.  Nepotul Patriarhului a mai fost prins de două ori, în timp ce transporta ţigări de contrabandă.

În 21 mai a.c., a fost oprit de poliţiştii din Oraviţa care au găsit în maşina sa 1.000 de pachete de ţigări fără timbru, pentru ca două zile mai târziu să fie prins din nou în offsaid. În jurul orei 4 dimineaţa, agenţii de la postul din Dalboşet au oprit maşina condusă de Birgian pe DJ 571B.

În urma verificării documentelor, Birgian a plecat fără acordul poliţiştilor. A fost urmărit iar după ce a parcurs aproximativ un kilometru a aruncat din maşină 1.039 de pachete de ţigări în valoare de aproximativ 8.200 lei. Cu ocazia audierii acestuia, a declarat că ţigările le-a găsit într-un şanţ. În ambele cazuri, ţigările i-au fost confiscate şi a fost amendat.

Reacția Patriarhiei

„Referitor la știrea apărută în presă în dimineața zilei de 29 august 2015 despre domnul Birgian Emilian Ioan, precizăm că aceasta este o simplă reluare a unei ştiri false din anul 2010. Așa cum am menționat atunci, în 18 august 2010, numitul Birgian Emilian Ioan nu este nepotul Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române”, a precizat Patriarhia care acuza o incercare de denigrare a imaginii institutiei.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA