Acasă oameni noi O ALTĂ PERSOANĂ ÎN STARE CRITICĂ - Primul deces din cauza gripei...

O ALTĂ PERSOANĂ ÎN STARE CRITICĂ – Primul deces din cauza gripei înregistrat la Satu Mare

DISTRIBUIȚI

Autoritățile au confirmat primul deces din cauza gripei la Spitalul Județean Satu Mare. Este vorba despre o pacientă la care s-a confirmat prezența virusului gripal de tip B. Femeia avea condiții medicale preexistente și nu a fost vaccinată antigripal. În acest sezon gripa a făcut 45 de victime în România.

 

Primul deces cauzat de virusul gripei japoneze a fost înregistrat marți la Spitalul Județean Satu Mare. Surse medicale au declarat pentru PresaSM că este vorba despre o femeie, în vârstă de 57 de ani, internată pe Secția de Terapie Intensivă. Victima prezenta și alte afecțiuni, printre care diabet și insuficiență renală.

 ”O femeie în vârstă de 57 de ani, din județul Satu Mare, confirmată cu virus gripal tip B, având condiții medicale preexistente și nevaccinată antigripal a decedat în data de 20.02.2018”, informează Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile.

O altă femeie se află în stare gravă, dar stabilă, tot pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean. Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost scos de pe Terapie Intensivă și mutat la Spitalul de Boli Contagioase.

”Avem mai multe cazuri de viroze respiratorii, afecțiuni virale. De la copii și până la vârstnici. În ultima săptămână nu s-au mai înregistrat cazuri noi, de o asemenea gravitate. Pacienții internați în Spitalul Județean sunt de săptămâna trecută”, au mai spus surse medicale.

Sursa info, foto și continuarea articolului pe PresaSM.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA