Acasăoameni noiNU ÎI PLĂCEA FAȚA CĂȚELULUI - Bărbat cercetat după ce a împuşcat...

NU ÎI PLĂCEA FAȚA CĂȚELULUI – Bărbat cercetat după ce a împuşcat mortal câinele vecinilor

DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din Oradea este cercetat de polițiștii bihoreni după ce ar fi împușcat mortal câinele vecinilor. 

O orădeancă afirmă că animalul său de companie, un labrador retriever în vârstă de un an și jumătate, a fost împușcat mortal de un vecin, pentru că „nu îi plăcea fața cățelului ei”. Potrivit celor declarate de către aceasta pentru bihon.ro, incidentul a avut loc miercuri dimineața, când prietenul ei a ieșit a o plimbare în jurul blocului cu „Jack”, cățelul care a murit.

„Zburdând prin jurul blocului, adulmecând, un vecin s-a trezit că nu îi place fața cațelului meu și s-a hotărât să intre în casă, să scoată o pușcă și să-mi omoare câinele”, a povestit stăpâna lui Jack.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani este bănuit că ar fi utilizat o armă cu aer comprimat, neletală, pentru care nu ar fi posedat permisul de port armă. În cauză s-a întocmit dosar penal. Bărbatul este cercetat de polițiștii bihoreni pentru trei infracțiuni: nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept, uciderea fără drept a unui animal și riscă până la 3 ani de închisoare.

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA