Acasăoameni noiMUTARE - Antena 3 a evacuat sediul confiscat, din Șoseaua București -...

MUTARE – Antena 3 a evacuat sediul confiscat, din Șoseaua București – Ploiești

spot_img

DISTRIBUIȚI

Antena 3 a evacuat sediul din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, confiscat în dosarul privatizării ICA.

Jurnalistul Radu Tudor a precizat pentru stiripesurse.ro că sediul este evacuat în proporţie de 95%, iar de sâmbătă, 26 martie, se va emite de la Romexpo. Nu este exclus ca din cauza mutării să existe şi câteva probleme tehnice în următoarea perioadă.

„Evacuarea sediului Antena 3 şi a Observatorului Antena 1 e un moment extrem de trist. Toate camerele golite, studiourile în care se văd pereţii dezgoliţi şi decorurile demontate, cablurile care ies din pereţi, inerentele sincope tehnice cu imaginea şi sunetul în transmisia live Antena 3. Plus emoţia oamenilor, tristeţea iremediabilă a celor care au lucrat ani de zile în faimosul sediul din Bucureşti-Ploieşti.

O evacuare dintr-un sediu confiscat prin telepatia şi ieşirea din normal a unor magistraţi pe care-i vedem azi în toată splendoarea lor. Acuzaţi la DNA şi CSM de cele mai grave fapte. Bucureşti-Ploieşti 25-27, o clădire confiscată fără să aibă nici o legătură cu privatizarea ICA.

Noi rămânem însă cu pagubă imensă a deciziilor abuzive. Sunt sute de oameni care nu vor uită cât vor trăi şi vor munci la Trustul Intact ce li se întâmplă acum. Am trăit doar din publicitate, am plătit toate taxele şi impozitele la stat, am cerut legal să plătim chirie. Nu s-a putut. Se poate doar pentru cei care au transformat instituţiile lor media într-o cloacă a mafiei, a banilor negri şi a propagandei mizerabile antidemocratice”, scrie Radu Tudor pe blog.

Sursa: stiripesurse.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA