Acasăoameni noiMODIFICĂRI LA LEGEA FUMATULUI? – Consilier al premierului: „Patronii de localuri ar...

MODIFICĂRI LA LEGEA FUMATULUI? – Consilier al premierului: „Patronii de localuri ar trebui să decidă dacă permit sau nu fumatul”

spot_img

DISTRIBUIȚI

MODIFICĂRI LA LEGEA FUMATULUI?  Patronii de localuri ar trebui să fie lăsaţi să decidă singuri dacă permit sau nu fumatul. Este doar una dintre opiniile lui Eugen Teodorovici, consilier al premierului Mihai Tudose, în legătură cu prevederile Legii Fumatului.

Oficialul mai e de părere că legea este prea aspră, dar a ţinut să Precizeze că la nivel de Guvern nu crede că vor fi propuneri de modificare a acestui act normativ.

Nu cred că la nivel de Guvern se va propune o astfel de modificare, tot la parlament o discuție cu cei interesați. Sunt câțiva colegi parlamentari din mai multe partide care au aceeași abordare, se poate găsi o formulă de mijloc. Putem spune: unde e doar cafenea, nu se duc copii, sau cluburi de noapte, unde se poate decide să fumeze, atunci patronul va decide singur dacă va fi și un spațiu pentru nefumători. Dar nu interzici, omul ăla unde fumează”, a declarat Eugen Teodorovici, consilier al premierului.

 

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA