AcasăsiugariuMINUNE ÎNAINTE DE PAŞTI - Chipul lui Iisus a apărut pe cupola...

MINUNE ÎNAINTE DE PAŞTI – Chipul lui Iisus a apărut pe cupola bisericii din Nicula

DISTRIBUIȚI

MINUNE ÎNAINTE DE PAŞTI Minune înainte de Paşti la Mănăstirea Nicula din Cluj. Chipul lui Isus a apărut pe cupola bisericii chiar în locul unde urma să fie pictat. Nimeni nu îşi dă seama cum a fost posibil aşa ceva, scrie România TV.

MINUNE ÎNAINTE DE PAŞTI  Mănăstirea Nicula este cunoscută românilor pentru că aici este adăpostită icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului.

Credincioşii însă mai văd o altă minune cu ochii lor: chipul Mântuitorului apărut pe bolta principală. Oamenii spun că este un semn din partea lui Dumnezeu.

Pregătirile pentru Paşti sunt în toi la Mănăstirea Nicula, mai ales că odată cu apariţia chipului lui Isus se aşteaptă prezenţa unui număr mare de credincioşi.

chipul_lui_iisus_49485000

Muncitorii care lucrează de zor la renovarea bisericii au rămas şi ei uimiţi de apariţia chipului lui Isus pe bolta bisericii, mai ales că este exact în locul unde urmează să fie pictat.

sursa INFO şi FOTO

citeşte şi MASACRU DE FLORII – Cel puţin 26 oameni au murit și peste 40 au fost răniţi într-o explozie, la o biserică coptă egipteană. ISIS a revendicat atacul

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA