Acasăoameni noiMINISTRUL SĂNĂTĂȚII – „Marți sau miercuri va fi semnat contractul pentru vaccinul...

MINISTRUL SĂNĂTĂȚII – „Marți sau miercuri va fi semnat contractul pentru vaccinul hexavalent”

DISTRIBUIȚI

MINISTRUL SĂNĂTĂȚII,  Florian Bodog, a anunţat luni, după şedinţa de Guvern, că marţi sau miercuri va fi semnat contractul pentru vaccinul hexavalent.

„După discuţiile pe care le-am avut cu producătorii, mâine sau poimâine se va semna contractul pentru vaccinul hexavalent. Menţionez că preţul este acelaşi pe care l-am negociat, nu mai mare aşa cum s-a tot vehiculat. Va ajunge în luna martie, nu ştiu exact când, poate fi finalul lunii martie”, a declarat Florian Bodog, ministrul Sănătăţii, la finalul şedinţei de Guvern, scrie Mediafax.ro.

Vineri, ministrul Sănătăţii anunţase că procedura încheiată anul trecut a fost incorectă.

„Puteam să-mi asum această decizie, dacă îmi asumam decizia puteam fi acuzat de abuz în serviciu la un moment dat. Am ales varianta legală de a anula contractul, am făcut o procedură foarte scurtă, contractul va putea fi semnat la începtul săptămânii viitoare. Ceea ce am făcut în paralel, am avut discuţii deja cu reprezentanţii firmei la cel mai înalt nivel, în aşa fel încât să menţină preţul pe care l-am obţinut la licitaţie. Am fost acuzat că, prin faptul că am anulat contractul, voi obţine un preţ crescut la vaccin. S-a şi încercat de alfel să se vehiculeze această informaţie. Am fost asigurat inclusiv ieri (joi – n.r.) de faptul că se va menţine preţul cel mai scăzut pe care l-am obţinut prin procedura de licitaţie”, a declarat vineri Florian Bodog, la Arad.

 

Sursă info.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA