Acasăoameni noiMINI-VACANŢA DE 1 MAI - CFR Călători pune în circulaţie trenuri suplimentare

MINI-VACANŢA DE 1 MAI – CFR Călători pune în circulaţie trenuri suplimentare

DISTRIBUIȚI

MINI-VACANŢA DE 1 MAI CFR Călători suplimentează trenurile pentru 1 mai spre litoral cu peste 8.000 de locuri. Tinerii care vor să își petreacă mini-vacanța pe litoral au la dispoziție Trenul Tineretului, care pleacă din București Nord și ajunge în Constanța și Mangalia.

CFR Călători anunță că, în perioada 28 aprilie – 1 mai 2017, vor fi puse în circulație trenuri suplimentare, iar capacitatea de transport va crește cu peste 8000 de locuri, scrie Libertatea.

Astfel, vor fi conectate cu trenuri directe către litoral atât București, dar și mai multe orașe din țară: Baia Mare, Beclean pe Someș, Brașov, Arad, Petroșani, Târgu Jiu, Craiova, Iași, Vaslui, Suceava Nord, Timișoara Nord, Drobeta Turnu Severin etc. vor fi conectate cu Litoralul prin trenuri directe, până la/de la Mangalia.

Tinerii care vor să ajungă din București la mare au la dispoziție Trenul Tineretului, care va pleca din București Nord la ora 02:55 și va sosi în Constanța la ora 06:05, iar în Mangalia la ora 07:53, cu opriri în stațiunile de pe parcurs.

Pe ruta București-Constanța vor circula și Trenurile Litoral. Durata de parcurs a acestora este de 2 ore, fără opriri intermediare, iar a celorlalte trenuri din grafic durata este de aproximativ 2 ore și 30 de minute.

Prețul unui bilet pentru un adult la tren IR, clasa a 2-a, cu loc rezervat, pe ruta București-Constanța este 59,60 lei, iar un bilet dus-întors are o reducere de 10% și este 108,10 lei. Studenții beneficiează de gratuitate, iar elevii de reduceri de 50%. Un bilet la clasa a 2-a pentru un elev este de 29,80 lei.

CFR Călători recomandă, pentru evitarea cozilor la ghișee, să cumpere din timp biletele de tren. Studenților li se recomandă să acceseze agenția de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor gări.

sursa INFO şi FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA