Acasăoameni noiMĂSURI - Aplicaţie pe mobil pentru a evita cozile la ghişeele statului

MĂSURI – Aplicaţie pe mobil pentru a evita cozile la ghişeele statului

DISTRIBUIȚI

MĂSURI Pentru a evita cozile lungi sau inutile la ghișee, o aplicație de mobil le va permite cetățenilor să se programeze la o dată și o oră fixe pentru obținerea unor acte, plata unor taxe sau pentru servicii publice.

MĂSURI Aplicația urmează să fie dezvoltată în cadrul Guvernului și ar putea conține și formulare online care pot fi completate înainte de prezentarea la ghișeu.

În cadrul aplicației vor putea fi aflate disponibilitățile de rezervare la ghișee pentru o anumită perioadă în care un cetățean s-ar putea deplasa la sediul unei agenții publice, cât trebuie să aștepte în medie și duratele estimate ale diverselor tipuri de servicii.

Principala facilitate a aplicației, într-o primă fază, o constituie posibilitatea de a face rezervări online pentru diverse servicii publice.

Aplicația de mobil va putea chiar să adauge rezervările în calendarul telefonului și să trimită alerte pentru programări sau notificări despre estimările de întârziere ale programărilor, scrie profit.ro.

citeşte şi MANAGEMENT DEFECTUOS – Gheorghe Robescu, directorul Muzeului de Etnografie, suspect într-un dosar instrumentat de DNA, cea mai mica notă la evaluare

Pe viitor, aplicația va putea fi dezvoltată pentru a ajuta cetățenii în alegerea punctului de lucru cel mai convenabil unde pot soluționa o anumită problemă, pentru a le spune cu exectitate ce acte trebuie să aducă și chiar pentru a-i ajuta să completeze și să trimită în avans formulare online.

continuarea AICI

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA