AcasămodeleMĂCEL LA SATU MARE! - Peste 1.200 de câini au fost ucişi...

MĂCEL LA SATU MARE! – Peste 1.200 de câini au fost ucişi în lagărul din Dara

spot_img

DISTRIBUIȚI

MĂCEL LA SATU MARE Peste 1.200 de câini capturaţi de pe raza municipiului Satu Mare au fost eutanasiaţi în ultimii trei ani în adăpostul de la Dara.

 

Cifra apare într-un răspuns oficial dat astăzi de către Primăria Satu Mare Asociației pentru Protecția Animalelor ARDA din Oradea, relatează PortalSM.

 

Din adresă reiese că în anii 2015-2016-2017 au fost capturați de pe raza municipiului 1.646 de câini, din care 1.275 au fost eutanasiaţi.

 

Aceeaşi adresă arată că suma achitată, conform bugetului aprobat, a fost de 472.049 lei. Cu siguranță această știre pică destul de greu iubitorilor de animale, rămâne de văzut dacă vor exista urmări în rândul asociațiilor de protecție a animalelor.

 

Sursă info.

Citește și: http://2.actualmm.ro/continuarea-cazului-de-la-leordina-seful-sectiei-de-politie-4-rurala-leordina-stia-ca-subalternii-sau-au-fost-amenintati-si-injurati-dar-nu-a-luat-nicio-masura/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/peste-40-de-utilaje-prima-noapte-cu-zapada-baia-mare-catalin-chereches-le-adus-aminte-baimarenilor-ca-orasul-poate-fi-deszapezit/

Recomandarea editorului: http://2.actualmm.ro/regele-nostru-vizita-regelui-mihai-baia-mare-video/

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA