Acasăoameni noiLOVITURĂ - Prejudiciul în dosarul ICA nu poate fi recuperat de la...

LOVITURĂ – Prejudiciul în dosarul ICA nu poate fi recuperat de la Dan Voiculescu

spot_img

DISTRIBUIȚI

Fiscul primeşte lovitură după lovitură. Oamenii legii încearcă din răsputeri să îi ia banii lui Dan Voiculescu, dar nu reuşesc. Este vorba despre banii pe care mogulul trebuie să îi dea înapoi ca şi prejuciu în Dosarul ICA.

Fostul sediu al firmei Crescent, o vilă din centrul Bucureştiului, deţinută de Corina Voiculescu, fiica omului de afaceri Dan Voiculescu, a fost scoasă la licitaţie de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) în încercarea de a recupera o parte din prejudiciul de 60 de milioane de euro din dosarul ICA. Licitaţia era programată pentru luni, 6 iunie, ora 12.00, însă aceasta nu va mai avea loc, întrucât nimeni nu s-a înscris, conform adevarul. Preţul de pornire în licitaţia programată pentru luni, 6 iunie, era de 4,53 milioane de lei (1 milion de euro). ANAF va publica, înb termen de 30 de zile, un nou anunţ pentru organizarea unei licitaţii, preţul de pornire urmând să scadă cu 25%.

Dragoş Doroş – şeful ANAF – a declarat că Direcţia Generală Executări Silite Cazuri Speciale din cadrul Fiscului a recuperat din dosarul ICA 5,388 milioane de lei. Cele mai importante active care au fost confiscate sunt, de fapt, sediile Antena 1, Antena 3 şi Grivco. ANAF a finalizat la sfârşitul lunii octombrie 2015 evaluarea imobilelor lui Dan Voiculescu. Valoarea cumulată estimată pentru patru terenuri intravilane şi trei clădiri – sediile Antena 1, Antena 3 şi Grivco – este de 32,582 milioane de euro. Acestea sunt imobilele care acoperă mai bine de jumătate din prejudiciul creat statului în dosarul ICA, mai spune sursa citată.

Sursa: stiripesurse.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA