spot_img
Acasăoameni noiLOVITURĂ DURĂ - Nepotul lui Băsescu, condamnat la 2 ani de închisoare 

LOVITURĂ DURĂ – Nepotul lui Băsescu, condamnat la 2 ani de închisoare 

DISTRIBUIȚI

LOVITURĂ DURĂ Lovitură pentru Traian Băsescu. Nepotul fostului președinte, Dragoș Băsescu, a fost condamnat astăzi la 2 ani și 6 luni de închisoare cu executare într-un dosar de trafic de influență. Decizia magistraților de la Tribunalul Bucureşti nu este definitivă, scrie Știri pe Surse.

 LOVITURĂ DURĂ Potrivit DNA, în 13 martie 2014, „Dragoș Băsescu, beneficiind de ajutorul lui Ciprian Nistor, i-a pretins unui om de afaceri (n.r. — Sandu Staicu), denunțător în cauză, 500.000 de euro pentru o soluție de respingere a arestării într-o contestație formulată de către DIICOT în dosarul ce îl privea și încă 500.000 euro atât pentru obținerea unei soluții favorabile în cauza respectivă, cât și pentru ridicarea sechestrului aplicat asupra bunurilor acestuia”, adaugă sursa citată.

„În sprijinul acestor pretenții, Dragoș Băsescu a lăsat să se creadă că are influență pe lângă organele judiciare respective și chiar a promis că va interveni (…).

Deoarece denunțătorul le-a spus celor doi că nu are posibilitatea să achite o sumă atât de mare și că nici nu dorește să se facă vreo intervenție de acest gen, Dragoș Băsescu i-a propus acestuia ca soluție încheierea unui contract fictiv de consultanță prin care urma să achite suma pretinsă de 1.000.000 euro, eșalonat, pe o perioadă de până la 2 ani, în funcție de evoluția dosarului.

Pentru a nu trezi suspiciuni, contractul respectiv urma să fie încheiat cu o societate de consultanță internațională”, susțin procurorii DNA.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA