Acasăoameni noiLA MUNCĂ! - Elena Băsescu s-a angajat. Ce salariu încasează acum

LA MUNCĂ! – Elena Băsescu s-a angajat. Ce salariu încasează acum

DISTRIBUIȚI

Se pare că Elena Băsescu, fiica fostului președinte Traian Băsescu, s-a angajat, deși fiul ei și al lui Bogdan Ionescu abia a împlinit un an, iar salariul pe care îl va încasa ar fi cu mult mai mic față de cel primit cât timp a fost europarlamentar.

Potrivit Antena 3, Elena Băsescu a terminat cu schimbatul scutecelor şi a revenit la muncă. După Luxten şi Parlamentul European, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu a ales Camera de Comerţ şi Industrie a României. Iar aici se ocupă de un domeniu drag ei – relaţiile internaţionale.

La Camera de Comerţ a României, Elena Băsescu munceşte la departamentul de Relaţii Internaţionale şi primeşte un salariu de 3000 de lei net.

Cât timp a fost europarlamentar, Elena Băsescu a avut un salariu cu mult peste ce câștigă în prezent, având în vedere că europarlamentarii beneficiază de un salariu de peste 6.000 de euro, la care se adaugă mai multe indemnizaţii (pentru cheltuieli generale, indemnizaţii de şedere, indemnizaţii anuale de călătorie). Pe lângă salariu şi indemnizaţii, eurodeputaţii au asigurată de către PE şi plata salariilor asistenţilor, suma maximă lunară pentru aceștia fiind de circa 21.200 de euro.

Sursa: decnews.ro

http://www.dcnews.ro/elena-basescu-s-a-angajat-ce-salariu-incaseaza-acum_496302.html#sthash.UAp7LA1S.dpuf

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA