Acasăoameni noiJOBURI ÎN STRĂINĂTATE - Peste 1.800 de locuri de muncă disponibile în...

JOBURI ÎN STRĂINĂTATE – Peste 1.800 de locuri de muncă disponibile în reţeaua Eures

DISTRIBUIȚI

Peste 1.800 de locuri de muncă sunt disponibile în Spaţiul Economic European, prin intermediul reţelei europene de ocupare Eures, peste jumătate dintre ele fiind în Spania, unde angajatorii caută muncitori necalificaţi în agricultură.


Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei Eures România, 1.807 locuri de muncă vacante, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Cele mai multe posturi neocupate, respectiv 801, sunt în Spania, 800 fiind pentru muncitori necalificaţi în agricultură şi unul pentru maseur.

Alte 400 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi în agricultură sunt disponibile în Portugalia.

În Republica Cehă sunt disponibile 182 de posturi, printre care 50 lucrători în producţie (asamblarea aparatelor de aer condiţionat), 50 operatori şi 50 şoferi transport marfă internaţional, iar în Marea Britanie sunt 180 de locuri de muncă, dintre care 60 îngrijitori persoane/infirmieri, 60 asistenţi medicali, 40 îngrijitori persoane.

Potrivit ANOFM, angajatori din Germania recrutează 50 de asistenţi medicali generalişti, 20 de operatori maşini şi centrale, 15 şoferi de TIR, 10 agenţi de securitate, iar cei din Suedia vor să angajeze 20 de femei de serviciu, 15 vopsitori auto, 10 tinichigii auto.

Şi în Ungaria sunt disponibile 50 de posturi de operatori la asamblarea panourilor electrice, iar în Polonia sunt disponibile trei posturi de lăcătuşi-sudori, unul de specialist în vânzări şi unul de inginer şef centru dezvoltare/cercetare.

Trei locuri de muncă vacante sunt în Belgia, dintre care două de directori audit în servicii financiare şi unul de proiectant construcţii metalice, alte două în Norvegia, pentru doctoranzi inginerie biomedicală şi unul în Irlanda, de tehnician dentar.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.
Mediafax

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA