AcasăActualitateSocialIUBIRE “INTERZISĂ” - Un maramureșean și-a luat iubita și au vrut să...

IUBIRE “INTERZISĂ” – Un maramureșean și-a luat iubita și au vrut să dispară în lume. Polițiștii le-au stricat planurile

spot_img

DISTRIBUIȚI

IUBIRE “INTERZISĂ”   O iubire adolescentină între un maramureșean și o bistrițeancă a dat mari bătăi de cap anchetatorilor. Băiatul și-a luat iubita de acasă, fără să mai dea de știre și familiei cu privire la aspect.

La data de 17 noiembrie, un bărbat de 38 de ani, din Dumitra, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 14 ani, a fost urcată într-o mașină de Maramureș, împotriva voinței sale, de către persoane necunoscute.

La scurt timp, în urma măsurilor întreprinse, autoturismul în cauză a fost interceptat pe raza municipiului Bistrița, fiind astfel găsită minora de 14 ani. Toți ocupanții au fost legitimați și conduși la sediul Poliției, însă în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că minora a plecat de bună-voie, întrucât are o relație de prietenie de aproximativ 5 luni, cu unul dintre tineri, despre care părinții ei știau.

În cauză a fost înregistrat dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud”, a concluzionat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA