Acasăoameni noiINTIMIDĂRI – Medicul care a filmat larvele de pe un pacient este...

INTIMIDĂRI – Medicul care a filmat larvele de pe un pacient este amenințat

DISTRIBUIȚI

INTIMIDĂRI  Medicul care a filmat pacientul de la Spitalul de Arşi pe rănile căruia se aflau larve a scris pe pagina de Facebook un mesaj adresat ministrului Sănătăţii, referitor faptul că este cercetat disciplinar şi la modul în care este tratat de colegi, susţinând că este „împiedicat să îşi facă meseria”.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, medicul Camelia Roiu vorbește despre intimidările la care este supusă de când a scos la iveală condițiile de coșmar din Spitalul de Arsuri. Mai mult, în mesajul postat medicul susţine că este împiedicat să îşi facă meseria.

„Poate vă imaginaţi şi cum mă simt când sunt împiedicată să-mi fac meseria, când mi se taie în foaia de terapie indicaţiile de analize şi monitorizările orare şi când vine un şef iresponsabil să-mi ia aparatele performante din sala de operaţie pe motiv că le degradez dacă le deplasez 10 metri, aparatele fiind mobile din fabricaţie. Poate vă imaginaţi şi cum e să-ţi zică soţul asistentei şefe „Taci, că te pocnesc” iar comisia de disciplină, din care face parte acelaşi şef, să-l sancţioneze exemplar cu „mustrare verbală”. Ştiţi că psihologii spun că sentimentul de vină e cel mai greu de dus. Mai ales când e vorba de morţi. Eu mă săturasem. Cineva trebuia să şi-i asume…”, a mai scris Camelia Roiu.

De asemenea, Camelia Roiu îi reproşează ministrului Vlad Voiculescu lipsa de transparenţă în cazul schimbării din funcţie a fostului manager al unităţii medicale, Mihai Marinescu, şi recomandă un spital modular cu 60 de paturi, menţionând că renovarea secţiei de Terapie Intensivă nu e suficientă.

 

Sursă info.

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA