Acasă oameni noi INSTANȚĂ - Judecător atacat de un deţinut cu un ciob de sticlă

INSTANȚĂ – Judecător atacat de un deţinut cu un ciob de sticlă

DISTRIBUIȚI

Un deţinut a încercat, miercuri, în timpul desfăşurării unei şedinţei de judecată la Judecătoria Aiud să-i provoace leziuni cu un ciob de sticlă preşedintelui completului de judecată, a informat, printr-un comunicat de presă, Curtea de Apel Alba Iulia.

Potrivit sursei citate, în timpul desfăşurării şedinţei de judecată în cadrul căreia se judecau cauze penale, la Judecătoria Aiud a avut loc miercuri un incident violent provocat de o persoană aflată în stare de deţinere.

“În concret, această persoană a încercat să agreseze preşedintele completului de judecată, în timp ce se desfăşura operaţiunea de conducere a deţinuţilor în afara sălii de judecată, cu un obiect tăietor/înţepător (ciob de sticlă). În urma acestei încercări preşedintele completului de judecată nu a suferit leziuni”, menţionează sursa citată.

Deţinutul s-a autoagresat cu obiectul respectiv, imediat după încercarea nereuşită de a agresa preşedintele completului, provocându-şi leziuni sângerânde, motiv pentru care a fost imediat transportat la spital.

În această cauză se efectuează cercetări de către organele judiciare competente.

Sursa: stiripesurse.ro

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA