spot_img
Acasăoameni noiINCREDIBIL - Tragedie la Geoagiu Băi: O fetiţă a murit după ce...

INCREDIBIL – Tragedie la Geoagiu Băi: O fetiţă a murit după ce un copil i-a sărit pe spate de pe trambulina ştrandului

DISTRIBUIȚI

O fetiţă de 7 ani din Turda a murit, duminică după-amiază, după ce sărise de pe trambulina unui ştrand din staţiunea hunedoreană Geoagiu Băi, iar un copil i-a căzut pe spate, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Fetiţa de 7 ani din Turda a murit după ce, spun poliţiştii hunedoreni, un alt minor a căzut peste copilă, la un ştrand din staţiunea Geoagiu Băi.

”Fetiţa era cu părinţii ei la ştrand. A sărit de pe trambulină în bazin, în urma ei a sărit un alt copil, care i-a sărit practic în spate. Părinţii au solicitat Ambulanţa, iar la o oră şi jumătate, după resuscitări, a murit la spital”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Laura Bradu.

Fetiţa a reuşit să iasă pe picioarele ei din bazin, dar la scurt timp a căzut inconştientă pe marginea bazinului.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara susţin că fetiţa era inconştientă în momentul în care echipajul medical a ajuns la ştrandul din Geoagiu, iar pe drumul spre spital starea ei de sănătate s-a agravat.

”Echipajul nostru a găsit-o inconştientă, dar cu respiraţii spontane şi puls prezent. Au fost aplicate toate procedurile şi manevrele conform protocolului, i-au pus guler cervical, au imobilizat-o în saltea vacum, i-au pus oxigen, au urcat-o în Ambulanţă şi au plecat spre spitalul din Orăştie. Pe drum starea s-a agravat, fetiţa a început să verse şi la intrarea în Urgenţe, când s-a făcut transferul din Ambulanţă în Urgenţă, fetiţa a intrat în stop cardio-respirator. Au început manevrele de resuscitare, dar fără succes”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, Călin Dumitrescu.

Poliţiştii hunedoreni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a-l identifica pe copilul care a sărit peste fetiţă.

Din primele informaţii ar fi vorba despre un băiat cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani.

Mediafax

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA