Acasăoameni noiINCIDENT MAJOR LA UN EXERCIŢIU NATO - Un TAB s-a scufundat în...

INCIDENT MAJOR LA UN EXERCIŢIU NATO – Un TAB s-a scufundat în Dunăre

DISTRIBUIȚI

INCIDENT MAJOR LA UN EXERCIŢIU NATO Un TAB s-a scufundat în Dunăre, în timpul unui exercițiu militar al MApN. Incidentul a avut loc zilele trecute, în dreptul localității Bordușani, județul Ialomița.

TAB-ul s-a scufundat în timpul exercițiul militar Saber Guardian 2017, care se desfășoară în perioada 11-20 iulie.

Potrivit Digi 24, incidentul a avut loc în timpul unei simulări de trecere a brațului Borcea, la care s-au folosit TAB-uri de tip 77, transportatoare blindate amfibii, pe care armata română le are în dotare.

Potrivit independentonline.ro, vehicul militar ar fi trebuit transportat pe un pod de balize, iar în urma unei manevre de întoarcere, care ar fi fost executată greșit, a căzut în apa adâncă de 11 metri. Militarii care se aflau înăuntru au reușit să se salveze în ultima clipă.

MApN precizează că în urma incidentului nu s-au înregistrat victime. În ceea ce privește TAB-ul, acesta a rămas pe fundul apei, la o adâncime de 10-11 metri.

Aproximativ 25.000 de militari din 23 de țări aliate și partenere participă la exercițiul Saber Guardian 2017, care se desfășoară în perioada 11-20 iulie, pe teritoriile Bulgariei, României și Ungariei.

sursa info

sursa foto MAN

citeşte şi CRIMĂ ÎN SATU MARE – Și-a ucis iubita, apoi i-a abandonat cadavrul în fața sediului ISU

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA