Acasă oameni noi ÎNCERCĂRI ZADARNICE - Primăria din Brașov nu găseşte casieri pentru toaletele publice

ÎNCERCĂRI ZADARNICE – Primăria din Brașov nu găseşte casieri pentru toaletele publice

DISTRIBUIȚI

ÎNCERCĂRI ZADARNICE Serviciul de Administrare a Pieţelor din Primăria Braşov încearcă, de ceva vreme să completeze schema de personal pentru toaletele publice din oraş, dar lumea nu se înghesuie.

ÎNCERCĂRI ZADARNICE Reprezentanţii municipalităţii au afirmat că există câte doi casieri pentru toaletele din pieţele agroalimentare Astra, Dacia, Tractorul, precum şi la cea de sub Tâmpa şi la cea din Piaţa Sfatului.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, a precizat că pentru a se completa organigrama ar mai fi nevoie de încă opt casieri. În momentul de faţă este închisă toaleta din Piaţa Star, aflată în renovare, iar persoanele care aveau grijă de ea şi încasau taxa de intrare au fost mutaţi temporar la cea de sub Tâmpa. La toaleta de la piaţa din Bartolomeu accesul este gratuit, iar reprezentantul municipalităţii a spus că este distrusă de utilizatori, care, uneori mai şi iau cu ei câte un robinet.

Sorin Toarcea a anunţat că săptămâna trecută a fost termenul limită pentru ocuparea celor opt posturi vacante, însă nu s-a prezentat nici un candidat, chiar dacă posturile au fost anunţate la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, anunţurile au fost publicate în presă şi au fost „promovate” la Direcţia de Servicii Sociale din Primăria Braşov.

Potrivit reprezentantului municipalităţii braşovene, venitul lunar net al unui casier-îngrijitor la toaletele ajunge la 1.200-1.400 de lei, programul de lucru fiind de opt ore pe zi. Ei trebuie să încaseze taxele de intrare, să aibă grijă de spaţiu, iar cei de la Piaţa Star trebuie să deschidă şi bariera de la intrarea în piaţă, pentru a permite accesul maşinilor de aprovizionare.

Un nou concurs va fi organizat după 22 august. Pentru a ocupa un post de casier-îngrijitor la toaletele publice, candidaţii trebuie să aibă minim opt clase absolvite.

sursa info

sursa foto

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA