Acasăoameni noiI S-A FĂCUT DOR - Un fost deținut a încercat să intre...

I S-A FĂCUT DOR – Un fost deținut a încercat să intre prin efracție în penitenciar la doar două zile după eliberare!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un fost deținut în penitenciarul din Focșani a fost prins în timp ce încerca să intre prin efracție, sărind gardul, în incinta respectivei instituții unde fusese încarcerat și din care fusese eliberat condiționat doar în urmă cu două zile.

Constantin Mădălin Drăghici, în vârstă de 42 de ani, a escaladat gardul împrejmuitor al grădinii agrozootehnice a Penitenciarului Focșani, dar a fost observat de agentul supraveghetor din cadrul Secției cu regim deschis, care a efectuat și somațiile necesare, a declarat, miercuri, subcomisar Georgeta Gură, purtător de cuvânt al penitenciarului din Focșani.

Imediat după ce a fost reținut, bărbatul a mărturisit, spre surpriza anchetatorilor cazului, că ar fi vrut să revină în incinta penitenciarului pentru a-i duce un telefon mobil unui fost coleg de suferință din celula pe care o părăsise doar cu două zile în urmă.

Constantin Mădălin Drăghici ajunsese după gratii la penitenciarul Focșani după ce judecătorii din Ploiești îl condamnaseră la opt ani de închisoare.

Magistrații de la Judecătoria Focșani au admis cererea de eliberare condiționată a bărbatului pe 18 ianuarie. Pentru că nu a existat contestație în termenul fixat de instanța de judecată, acesta a fost eliberat din penitenciar, de care i s-a făcut dor, însă, după doar două zile.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA