Acasăoameni noiRĂSPLATĂ - Tatăl care a băgat în frigider fetiţele gemene nou-născute a...

RĂSPLATĂ – Tatăl care a băgat în frigider fetiţele gemene nou-născute a fost reținut

DISTRIBUIȚI

La trei zile după o descoperire macabră, moartea a doi bebeluşi, aruncaţi într-un frigider, anchetatorii merg mai departe cu cercetările. Tatăl fetiţelor gemene a fost reţinut. El este acuzat de omor.

Procurorii din Galaţi spun că, prin faptul că a sunat târziu la 112, soţia lui nu a primit ajutor la timp şi a murit. În declaraţia dată în faţa anchetatorilor, a negat că ar fi avut cunoştinţă de intenţiile criminale ale soţiei sale, potrivit reteauadestiri.ro. Femeia ar fi ascuns sarcina de vecini, iar când a venit sorocul a născut în baia locuinţei. Autopsia a scos la iveală că, înainte de a fi băgaţi la frigider, bebeluşii au fost înecaţi.

Tatăl a dat întreaga vină pe soţia lui, despre care a spus că a găsit-o aproape fără puls în casă, după ce a născut, iar fetiţele erau deja moarte. A susţinut că a aruncat pruncii într-un sac menajer, pe care l-a ascuns în frigiderul care nu era alimentat electric, pentru a nu-i speria pe ceilalţi copii din casă. Familia mai avea 6 copiii, care acum sunt luaţi în grijă de către rude.

“Tatăl a afirmat că pacienta a născut în urmă cu câteva ore. Am solicitat să consultăm şi nou-născuţii, tatăl ne-a condus într-o altă încăpere, unde a scos, dintr-un frigider, un sac menajer şi ni l-a prezentat. La un prim consult, am constat că cei doi nou-născuţi erau decedaţi, aceştia fiind de mai multe ore în frigider, în acel sac menajer. Nou-născuţii nu prezentau nicio malformaţie, iar cauza morţii este posibilă să fie hipotermia, însă organelle abilitate vor constata dacă cei doi au murit de cauze naturale sau de alte cause”, a declarat medicul Liviu Călin, de la SMURD Galaţi.
Mihaela Ghidionescu a născut acasă duminică după-amiază. La câteva ore de la naşterea neasistată medical, a murit şi ea, din cauza complicaţiilor suferite. Constantin Aurelian Ghidionescu va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Marţi el a mers la Serviciul de Medicină Legală de unde a ridicat trupurile fără viaţă ale copiilor şi al soţiei, anunţă presa locală. Acesta voia să-i îngroape pe cei trei împreună. Însă, după reţinerea lui, rudele vor fi nevoite să se ocupe de ceremoniile funerare.

Sursa: reteauadestiri.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA