spot_img
Acasăoameni noiGAFĂ LA EVALUAREA NAŢIONALĂ - O elevă eminentă a primit nota 2,40...

GAFĂ LA EVALUAREA NAŢIONALĂ – O elevă eminentă a primit nota 2,40 la Matematică, din cauza unei… erori umane

DISTRIBUIȚI

GAFĂ LA EVALUAREA NAŢIONALĂ Nota 2,40 la Evaluarea Națională, pentru o elevă eminentă. O elevă de clasa a VIII-a din Slobozia a primit nota 2,40 la Examenul de Evaluare Națională, în ciuda faptului că în prima fază, a reușit să ia nota 9,40.

Scandalul s-a rezolvat, în cele din urmă, vinovați fiind profesorii evaluatori, care i-au trecut nota în mod eronat pe platforma informatică www.edu.ro, notează Libertatea.

Diana Alexe este numele elevei eminente, care a susținut Examenul de Evaluare Națională 2017 la Liceul de Arte ’’Ionel Perlea’’ din Slobozia.

În ziua de luni, 26 iunie, când au fost afișate rezultatele mult așteptate, Diana și părinții ei au avut un șoc, când au văzut că nota la Matematică este 2,40.

Din fericire, situația s-a rezolvat, iar adevărata notă a fost cu șapte puncte mai mare, fiind o notă cu care orice părinte se poate mândri: 9,40!

Cu toate acestea, situația a fost una mai mult decât neplăcută pentru familia Alexe, motiv pentru care tatăl Dianei a hotărât să facă public acest caz, printr-un mesaj postat pe un site de socializare: ’’În ziua de 26.06.2017, s-au afișat rezultatele la Evaluarea Natională. Din cauza unei erori, la disciplina Matematică, în loc de 9,40, a fost trecută notă 2,40, pentru fiica mea Diana.

Astfel că, în loc să ne bucurăm pentru rezultate a trebuit să facem mai multe cereri pentru a clarifica situația. Cât de puternic trebuie să fie un copil care a terminat clasa a VIII-a cu media 9,97 în fața unui asemenea moment?

Cât de inconștienți pot fi unii oameni care creează astfel de situații, care cred că nu sunt singulare? Felicitări, Diana!!! Succes în continuare!!!’’.

Steluța Mitrea, inspector școlar adjunct în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, a declarat: ’’Cunoaștem situația și am făcut toate demersurile necesare pentru a îndrepta eroarea. Este vorba despre o eroare umană, care nu ne aparține…’’.

Așadar, situația a fost rezolvată în cele din urmă, iar vina pentru această eroare a fost a celor de la Centrul de Evaluare din județul Ilfov, locul unde au fost corectate lucrările.

Info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA