spot_img
AcasăIT & CGadgeturi care îți vor schimba viața în 2022

Gadgeturi care îți vor schimba viața în 2022

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tehnologia joacă un rol important în era în care trăim. Fie că vorbim de felul în care îți prepari cafeaua, faci curățenie sau te distrezi, călătorești sau lucrezi, toate aceste sectoare ale vieții au suferit îmbunătățiri datorită tehnologiei.

Singurul dezavantaj al tehnologiei este că evoluează prea repede și este greu să ții pasul cu ultimele inovații. Observi acest lucru în momentul în care dorești să îți achiziționezi un telefon, o mașină de spălat sau un alt gadget. Ei bine, în rândurile următoare găsești câteva gadgeturi care îți vor îmbunătăți viața în acest an.

Becul cu led

Reducerea consumului de energie stă pe buzele tuturor în ultima perioadă. Oricât de mult ai încerca să economisești, există situații când fie uiți de acest lucru, fie nu ai această posibilitate. Becul inteligent cu led este un aliat de nădejde în această situație. Partea bună este că el poate fi conectat la telefon și poți seta anumite funcții direct din aplicație.

Pentru început, poți seta intensitatea acestuia, culoarea, momentul în care vrei să se stingă și așa mai departe. O investiție de acest tip este un prin pas către automatizarea casei și un mod foarte bun de a face economie la factura electrică.

Smartphone

Deși nu mai este o noutate, telefonul mobil rămâne un prieten de încredere și în 2022. Există multe motive pentru care ai nevoie de un astfel de dispozitiv.

Cel mai important, te conectează la lumea exterioară și te ajută să afli ultimele știri din lume. Din moment ce ai telefonul cu tine peste tot, poți învăța ușor aptitudini noi, descoperi pasiuni, citi cărți, viziona filme, încerca activități care te mențin antrenat și te distrează așa cum sunt pokerul, Sudoku, Remi și nu în cele din urmă, poți face poze uimitoare care să-ți rămână amintire.

Robotul aspirator

Bucătăria nu este singurul loc din casă care are parte de tratamentul unui “robot”. Cu ajutorul unui aspirator robot poți curăța fără probleme sufrageria, dormitorul și alte suprafețe ale casei tale. Este foarte ușor de manevrat fiindcă se poate programa de pe telefon.

Mai mult, în momentul în care curățenia este gata, el se întoarce la stația de încărcare. Acest dispozitiv este util oricărei locuințe, dar nu trebuie să lipsească din casă dacă ai animale de companie.

Câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere când alegi un gadget de acest tip sunt autonomia, absorbția, tipul de curățare, filtrul și programarea anticipată.

Videoproiector portabil

În ultima vreme platformele de streaming au luat un avânt destul de mare. Posibilitatea de a urmări filme și seriale din confortul propriei locuințe i-a determinat pe tot mai mulți oameni să investească în televizoare, laptopuri sau alte dispozitive care să le îmbunătățească experiența.

De curând a fost lansat un gadget care duce lucrurile la următorul nivel. Videoproiectorul portabil îți permite să vizionezi filme în orice loc. Nu ai nevoie de un ecran special pentru a proiecta filmele dorite, poți utiliza ce ai la îndemână: peretele, tavanul sau un material alb.
Partea bună este că acest aparat funcționează cu baterii și se poate încărca foarte ușor, ceea ce însemnă că vei vedea filmul la o calitate superioară, fără niciun fel de probleme.

Smartwatch

Nici acest gadget nu mai este o noutate, însă a ajuns să fie un accesoriu care îți face viața mai bună. Practic, un dispozitiv de acest tip te ajută să urmărești mai ușor notificările de pe telefonul mobil, să răspunzi la mesaje, să-ți monitorizezi starea de sănătate și să efectuezi alte funcții, cum ar fi să schimbi piesele redate.

Ultimele modele apărute pe piață au o durată de viață a bateriei extinsă, lucru util în zilele noastre când nu ai mereu la îndemână un loc în care să-l încarci. Mai mult, unele modele sunt atât de elegante încât la o primă vedere nici nu ai putea spune că este vorba despre un dispozitiv atât de inteligent.

Căști wireless

Există o grămadă de motive pentru care ai vrea să-ți achiziționezi o pereche de căști fără fir. Sunt comode, au o durată a bateriei îndelungată, motiv pentru care le vei putea folosi timp de câteva ore, se încarcă ușor și sunt de folos în orice situație.

Mai mult, controlul inteligent al butoanelor îți permite să efectuezi anumite operațiuni chiar dacă nu ai telefonul la îndemână. Astfel, poți schimba piesele, poți modifica volumul de redare și poți prelua apeluri în mod ușor.

Anul 2022 se anunță a fi unul interesant în ceea ce privește gadgeturile. Unele dintre acestea sunt deja prezente în viețile oamenilor în timp ce altele urmează să devină din ce în ce mai populare în următoarea perioadă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA