spot_img
AcasăLifestyleCele mai bune oferte promoționale pentru laptopuri în ianuarie 2022

Cele mai bune oferte promoționale pentru laptopuri în ianuarie 2022

DISTRIBUIȚI

Este o săptămână benefică dacă sunteți în căutarea unor promotii laptopuri, deoarece avem o selecție masivă de Chromebookuri la prețuri accesibile, mașini ieftine, accesibile sau ultrabook-uri influente, cu totul reduse. Indiferent cât sunteți dispus să cheltuiți, am căutat toate ofertele care sunt imediat disponibile pentru a vă împrumuta cele mai bune oferte care pot fi achiziționate chiar acum.

Deși s-ar putea să existe câteva reduceri care nu sunt atât de mari pe cât am constatat în noiembrie, mai sunt câteva promoții grozave de laptopuri de stabilit – mai ales la sfârșitul bugetului. Cei cu mai puțin de 200 USD de cheltuit vor fi mulțumiți de acest Chromebook Acer 315 la doar 189,99 USD – este oferta noastră populară din această săptămână la acel preț.

Cei care au mult de cheltuit vor prefera să treacă peste această valoare incredibilă Lenovo IdeaPad 3i pentru doar 449 USD la Walmart. În acest sens, există o reducere semnificativă de 400 USD la acest pachet Surface Pro 7+ și Type Cover la Walmart. Este cel mai eficient preț în zilele noastre pentru echipamentul mixt de la Microsoft – și cel mai bun decât multe promoții Surface Pro pe care le-am prins în Black Friday.

Anticipăm ca reducerile să dispară pe măsură ce vine luna, deoarece cele mai remarcabile vânzări ale lunii douăsprezece sunt imediat în urmă. Din acest motiv, este posibil să preferați să utilizați printre aceste oferte grozave astăzi. Pentru astăzi, multe dintre cele mai mari alegeri din această săptămână prezintă laptopuri și Chromebook-uri la prețuri fantastice. Avem câteva persoane accesibile de la comercianții majori de vânzare cu amănuntul specificați ca Amazon, Best Buy și Walmart. Abordarea directă la un producător precum HP sau Dell vă poate obține cea mai bună ofertă, cu bonusul oferit de câteva reduceri suplimentare și la suplimente.

Dacă căutați o mulțime de mașini bazate pe web, simțiți chiar și o mulțime de oferte Chromebook. Dacă sunteți interesat de jucător, ați fi cel mai potrivit pentru a analiza opțiunea noastră de promovare a laptopurilor de gaming, deoarece modelele de pe această pagină web nu sunt în general construite pentru jocuri.

Cele mai bune promoții pentru laptopuri din această săptămână:

  • Lenovo Ideapad 3i: 709,99 USD 449 USD la Walmart Economisiți 260 USD
  • Lenovo Chromebook 3: 219 USD 119 USD la Best Buy Economisiți 100 USD
  • Samsung Chromebook 4: 229,99 USD 119 USD la Walmart Economisiți 100 USD
  • Lenovo IdeaPad 3: 219,99 USD 184 USD la Amazon Economisiți 35 USD
  • Chromebook Acer 315: 219 USD 189 USD la Walmart Economisiți 30 USD

Cumpărând la cele mai bune promoții pentru laptopuri între 50 USD și 200 USD, în general, veți avea de-a face cu gama fantastică de Chromebookuri la evenimentele de vânzări chiar acum.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA