AcasăEvenimentFUN SUMMER LA BAIA MARE VALUE CENTRE - Spectacole de magie și...

FUN SUMMER LA BAIA MARE VALUE CENTRE – Spectacole de magie și activități distractive pentru copii, în fiecare weekend!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Baia Mare Value Centre aduce distracția de la plajă în orașul nostru! În cadrul evenimentului-umbrelă FUN SUMMER, unic în Baia Mare, băimărenii de la mic la mare sunt așteptați cu surprize și activități special destinate fiecărei categorii de vârstă. Pe lângă turneul de Beach Football Cup, despre care puteți afla mai multe AICI, fiecare seară de vineri e dedicată tinerilor. Terasa generoasă, beach bar-ul cu cocktail-uri speciale, muzica bună LIVE oferită de formațiile locale sau diverși DJ-i sunt ingredientele care aduc atmosfera de plajă la munte într-o experiență de neuitat.

Activități distractive și spectacole pentru cei mici

Fiecare sâmbătă și duminică din luna august este dedicată celor mici, la Baia Mare Value Centre. În fiecare sâmbătă, de la orele 16:00, Palatul Copiilor pregătește diverse activități interesante și educative pentru copii, asigurând pe lângă o experiență unică pentru cei mici, momente de relaxare pentru părinți.

Pentru că duminicile sunt ale familiei, începând tot cu orele 16:00 copiii sunt așteptați alături de părinți într-o atmosferă de basm, de către cele mai iubite personaje Disney cu castele de nisip, muzică și dans, dar și o serie de spectacole de magie și teatru de păpuși!

Toată luna august, Baia Mare Value Centre îți oferă maxim de distracție, programul evenimentului FUN SUMMER îl găsiți pe www.baiamarevaluecentre.ro și pe pagina de Facebook.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA