AcasăAdministrațieBaia MareLA BAIA MARE VALUE CENTRE - Beach Football Cup, prima ediție, are...

LA BAIA MARE VALUE CENTRE – Beach Football Cup, prima ediție, are loc în PREMIERĂ în orașul nostru

spot_img

DISTRIBUIȚI

Încă o premieră pentru municipiul Baia Mare! În perioada 30 iulie – 29 august 2021 va avea loc prima ediție de Beach Footbal Cup. Competiția este organizată de Baia Mare Value Centre în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal și Asociația Elevilor din Maramureș.

Un super teren de nisip, 12 echipe, 32 de meciuri și zeci de premii reprezintă ingredientele distracției pe care Baia Mare Value Centre o pregătește pentru perioada 30 iulie – 29 august 2021. Câte două meciuri vor avea loc în fiecare zi, de la orele 18.00 și 19.00, de luni până joi. 

Super terasă și beach bar pentru spectatori

Pe lângă meciurile de Beach Footbal, spectatorii vor beneficia de o super terasă și un beach bar. Cele 12 echipe de liceeni au fost distribuite în 4 grupe care vor juca tur-retur, primele două din fiecare grupă vor intra în stadiile competiționale avansate: sferturi de finală, semifinale. Competiția se va încheia cu finala mare, în data de 27 august la ora 18.00.

Premii de la ALTEX, SINSAY, HERVIS, SPORTISSIMO, MARIONNAUD, hidratare asigurată de CARREFOUR și bunătăți de la DABO și PETRU

Pe lângă cupe, medalii și diplome oferite câștigătorilor, ALTEX va oferi fiecarui membru al echipei câștigatoare marele premiu. Premiile pentru locurile II și III vor fi asigurate de către SINSAY și HERVIS. Sponsorilor competiției li se alătură CARREFOUR care va hidrata echipele. SPORTISIMO și MARIONNAUD îi vor premia și ei pe participanți. Voluntarii de la Asociația Elevilor din Maramureș se vor bucura de bunătățile oferite de DABO și PETRU.

Băimărenii sunt așteptați la FUN SUMMER, o serie de evenimente distractive care au loc în luna august la BAIA MARE VALUE CENTRE

Beach Footbal este unul dintre evenimentele pregătite de către Baia Mare Value Centre pentru luna august. În cadrul FUN SUMMER, pe lângă Beach Footbal Cup, în fiecare seară de vineri, începend cu ora 18.00, tinerii se vor bucura de atmosfera de plajă și cocktail bar alături de un DJ și diverse formații locale. 

Sâmbătă Palatul Copiilor pregătește diferite activități pentru copii începând cu ora 16.00. Duminica este dedicata celor mici, cu personaje Disney, pictură pe față, castele de nisip, spectacol de magie și teatru de păpuși, în fiecare duminică începând cu ora 16.00. Toată luna august Baia Mare Value Centre vă oferă maximum de distracție. Programul evenimentului FUN SUMMER îl găsiți pe www.baiamarevaluecentre.ro și pe pagina de Facebook.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA