spot_img
AcasăsiugariuMAI PUȚINE TAXE - Scutirile de taxe pe care Biserica Ortodoxă Română...

MAI PUȚINE TAXE – Scutirile de taxe pe care Biserica Ortodoxă Română încearcă să le obțină. Propunerea a fost făcută de ministrul de Externe

DISTRIBUIȚI

Șeful diplomației noastre a discutat cu omologul său spaniol despre posibilitatea ca Biserica Ortodoxă Română să fie scutită de taxe.

Ministrul român de Externe, Bogdan Aurescu, a evocat, într-o întâlnire cu omologul de la Madrid, Jose Garcia-Margallo, solicitarea Bisericii Ortodoxe Române de a beneficia de facilități similare celor acordate de statul spaniol altor confesiuni, scrie Euractiv.
Solicitarea a fost transmisă în contextul discuțiilor privind comunitatea română din Spania. Oficialul român a evidențiat aportul acesteia la dezvoltarea economiei spaniole, precum și nivelul ridicat de integrare al acesteia în societate.
Potrivit MAE, Aurescu a reiterat demersul părții române în vederea adoptării de către partea spaniolă a măsurilor legislative naționale care să permită acordarea dublei cetățenii românilor aflați în Spania care doresc acest lucru.

Protv.ro

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA