AcasăOPINIIFĂRĂ PERDEA – Luluța Kovesi e ca rochia pătată a Monicăi Lewinsky

FĂRĂ PERDEA – Luluța Kovesi e ca rochia pătată a Monicăi Lewinsky

spot_img

DISTRIBUIȚI

FĂRĂ PERDEA Jurnalistul Radu Moraru o desfiinţează pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Cel poreclit Naşul face dezvăluiri incendiare despre şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un editorial extrem de dur pe nasul.tv.

Intitulat ”Luluţa Kovesi a ajuns precum rochiţa pătată a Monicăi Lewinsky”, textul e un adevărat rechizitoriu la adresa întregii cariere a lui Kovesi. Redăm textul integral:

Povestea Kovesi-DNA este un „story” de succes al SRI-ului lui Coldea. Te-am iubit Luluța, până acum un an, dar te-am prins că erai amanta SRI-ului și tare m-ai dezamăgit!

  1. Luluța a fost un procuror șef, la Sibiu, de doi lei. Niciun caz spectaculos! Era doar fata lui tata, cel mai longeviv procuror comunist din istoria României! La 33 de ani o ia Băsescu de aripă și o pune ditamai Procurorul General.
  2. Înmormântează Dosarele Revoluției, Mineriadelor și îl „albește” pe Ion Iliescu! Scapă toți criminalii care au omorât romani dupș Revoluție!
  3. Pentru merite „deosebite”, același super Băse, în negocieri cu Ponta, o pune ditamai șef la DNA! Până în 2015 se remarca prin nimic! A fost doar amanta lui Coldea și sugătoarea Sistemului condus de Maior – Oprea – Ghiță – Ponta! A fost „albită” la Doctorat exact cu două zile înainte de votul de Suspendare a lui Băse, în 29 iulie 2012!
  4. Când Băse a fost prigonit de Sistem, Luluța s-a îmbarcat pe corabia tristă a lui Iohannis, via Coldea. Via FBI-ul lui Hillary Clinton! A executat tot ce i-a ordonat papagalul lui Hillary și al lui James Comey, Coldea multiinstelatul! Luluța a devenit „star system”!
  5. În decembrie 2016 Luluța a fost decretată „puțin însărcinată”! Adică a plagiat doar 4%! Exact cum Monica Lewinsky a prezentat opiniei publice americane o rochiță pe care specialiștii au descoperit câteva picături din sperma lui Bill Clinton! Așa cum obsedatul sexual nu a folosit prezervativ, stropind-o pe Monica, așa și Luluța! și-a pătat „rochița” de doctoreasă cu 4% picături de plagiat! A uitat să-și pună „prezervativul”! Știu că vă e scârbă, îmi e și mie!
  6. Oricât ar linge „deontologii acoperiți” din presă aceste picături, vorba lui Iohannis, Luluța trebuie să-și dea demisia fiindcă a copiat „chiar și trei rânduri” – citez din Marele Ficus Mut!
  7. Dar îngroparea Luluței vine chiar de la cei care i-au analizat Doctoratul: o lucrare de tot rahatul, care nu merita titlul de „dottore”, chiar dacă Luluța s-a dus să-și susțină „plagiatul” cu tot SRI-ul după ea!!! Luluța, în afara de faptul că ești fata lui tata și sugacea SRI-ului, la propriu și la figurat, ești VARZĂ!!!”.

codruta-base

E suficient să fii neica nimeni, dar fata lui tata, ca să te pună Băse și Ponta pe post de starleta DNA a SRI-ului! Și „păcălicea” României și a unui mapamond întreg! M-ai înșelat Luluțzo! Ai compromis cea mai mare speranță de dreptate pentru milioane de români!

Tu ai fost doar „rochița” Sistemului Mafiot, iar Coldea și-a învârtit trabucul în tine cum a vrut „mușchiul” lui!

Să-ți fie rușine! Te-ai folosit de mine, te-am iubit, m-am luptat pentru tine dar tu m-ai înșelat ca o „centuristă! Tu și securiștii tăi! Ați făcut „sex în grup” pe seama ROMÂNIEI livrându-ne câțiva penali pe care orice student la Drept i-ar fi arestat!

Dar i-ați ratat exact pe cei care au distrus România! Ce coincidență ?!? Luluțza, i-ai salvat și albit pe cei mai mari „gușteri” care au prăbușit acest NEAM! Ai slujit 10 ani un Sistem Mafiot care a băgat România în beznă! Te aștept la „spovedanie”!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA