AcasăsiugariuEVANGHELIA ZILEI - Cine va răbda până la sfârșit se va mântui

EVANGHELIA ZILEI – Cine va răbda până la sfârșit se va mântui

spot_img

DISTRIBUIȚI

EVANGHELIA. Iată Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi dar înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii. Feriţi-vă de oameni, căci vă vor da pe mâna sinedriştilor şi în sinagogile lor vă vor bate cu biciul. La dregători şi la regi veţi fi duşi pentru Mine, spre mărturie lor şi păgânilor. Iar când vă vor da pe voi în mâna lor, nu vă îngrijiţi cum sau ce veţi vorbi, căci se va da vouă în ceasul acela ce să vorbiţi; fiindcă nu voi sunteţi care vorbiţi, ci Duhul Tatălui vostru este care grăieşte întru voi. Va da frate pe frate la moarte şi tată pe fiu şi se vor scula copiii împotriva părinţilor şi-i vor ucide. Şi veţi fi urâţi de toţi pentru numele Meu; iar cel ce va răbda până în sfârşit, acela se va mântui. (Matei 10, 16-22)

EVANGHELIA Capitolul al zecelea din Evanghelia după Matei este dedicat alegerii Sfinţilor Apostoli de către Domnul Iisus Hristos.

După alegere ei au primit poveţe în legătură cu misiunea de propovăduire a Evangheliei, dar au primit şi puterea de a scoate duhurile necurate şi de a vindeca orice boală sau neputinţă.

Vedem că învăţăturile Domnului Hristos aduc în sufletele celor rătăciţi lumină, pace şi binecuvântare. Activitatea ucenicilor nu va fi una uşoară şi Mântuitorul le-a vorbit despre încercările pe care le vor avea de înfruntat.

Hristos Domnul nu ne cheamă la un trai trândav şi lipsit de responsabilităţi. El pune pe umerii fiecărui urmaş al Său o cruce. Şi când ne vorbeşte de fericire în Predica de pe munte, ne aminteşte de fericirile dobândite prin purtarea crucii.

Să reţinem: „Cine va răbda până la sfârşit, acela se va mântui”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA