Acasăoameni noiEUROVISION 2017 – Reprezentanții României vor urca pe scenă în a doua...

EUROVISION 2017 – Reprezentanții României vor urca pe scenă în a doua semifinală a concursului

DISTRIBUIȚI

EUROVISION 2017   Nu mai puțin de 18 ţări s-au întrecut în prima semifinală a concursului Eurovision 2017. Doar 10 merg în marea finală de pe 13 mai. La departajarea concurenţilor au cântărit voturile din cele 18 ţări din semifinală, la care s-au adăugat voturile din Italia, Spania şi Marea Britanie – ţări plătitoare şi calificate direct în finală. Toate spectacolele Eurovision sunt transmise în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Marţi seară a început concursul Eurovision 2017, la Kiev, în Ucraina.

Din cele 18 piese concurente în prima semifinală, doar 10 au fost selectate pentru finala din 13 mai. Astfel, merg mai departe reprezentanţii din: Republica Moldova, Azerbaidjan, Grecia, Suedia, Portugalia, Polonia, Armenia, Australia, Cipru, Belgia.

Republica Moldova este reprezentată de SunStroke Project, cu piesa „Hey, mamma”. Reprezentanţii României vor urca pe scena de la Kiev în a doua semifinală, joi, pe 11 mai, pe poziţia a şasea. Ilinca Băcilă şi Alex Florea au pregătit show-ul „Yodel it”.

Scena pe care cântă reprezentanţii ţărilor care participă anul acesta la Eurovision se află în Centrul expoziţional internaţional din Kiev, cu o suprafaţă de 58.000 de metri pătraţi. A fost concepută pentru „celebrarea diversităţii”. Are forma unui cerc şi simbolizează, spun proiectanţii, faptul că Ucraina devine pentru câteva zile centrul Europei. Toate spectacolele de la Eurovision vor fi transmise în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA