Acasăoameni noiESCROCHERIE - Un fals poliţist a înşelat o femeie din Hunedoara cu...

ESCROCHERIE – Un fals poliţist a înşelat o femeie din Hunedoara cu 2.000 de lei

DISTRIBUIȚI

O femeie din Hunedoara a fost victima unui escroc care i s-a prezentat drept poliţist şi a anunţat-o că fiul ei a suferit un grav accident rutier.

O femeie de 80 de ani, din municipiul Hunedoara, a reclamat Poliţiei că a fost apelată pe telefonul mobil de un bărbat necunoscut, care s-a recomandat ca poliţist şi a anunţat-o că fiul acesteia a fost implicat într-un accident rutier.
Bărbatul i-a spus femeii că fiul ei are picioarele şi coloana rupte şi trebuie transportat de urgenţă cu elicopterul, la spitalul din Târgu-Mureş, fiind necesară suma de 6.000 de lei, pentru intervenţiile chirurgicale la care urmează să fie supus.
Femeia a depus într-un cont bancar suma de 1.931 lei, sumă de bani pe care o avea disponibilă în casă, după care a luat legătura cu fiul acesteia şi a constatat că a fost înşelată. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, în care se efectuează cercetări pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

adevarul.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA