Acasăoameni noiEMISIE AMENINŢATĂ - Antena 3 și Antena 1 au primit ordin de...

EMISIE AMENINŢATĂ – Antena 3 și Antena 1 au primit ordin de evacuare

spot_img

DISTRIBUIȚI

ANAF şi-a trimis angajaţii să evacueze Antena 1, anunţă Antena 3 pe post. Anunțul a fost făcut în direct de Mihai Gâdea.

Astăzi, Antena 1 si 3 au primit ordin de evacuare urgentă de la ANAF. “Ne-au spus că trebuie să evacuăm clădirea în cinci zile”, a spus Mihai Gâdea, directorul postului, în emisiunea 100 de minute a Sandrei Stoicescu.

Acesta a continuat: “Vom emite de acum încolo așa cum vom putea, vom emite din stradă, vom apela la lista lungă de oameni care au spus că ne sprijină, care s-au oferit să ne găzduiască la ei acasă să emitem. Vom emite din stradă dacă va fi cazul”.

Mircea Badea a completat: “Antena plătește foarte mulți bani la bugetul statului, interesul financiar al statului este ca această afacere să continue. Ei au o misiune de a ne închide, nicio televiziune din această lume nu se poate muta în cinci zile. ANAF-ul este interesat să ne închidă pe noi”.

Sedii confiscate, în dosarul lui Voiculescu

ANAF a cerut lămuriri de la Curtea de Apel, instanţa care a judecat dosarul ICA, în legătură cu executarea deciziei de confiscare a sediului Antenei 3.

Judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea de la Curtea de Apel Bucureşti au stabilit la începutul anului că nu există niciun impediment pentru ca ANAF să confişte imobililele dobândite de Voiculescu prin privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare (ICA).

libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA