Acasăoameni noiELIMINAȚI PE RÂND – După generalul Florian Coldea, și alți șefi de...

ELIMINAȚI PE RÂND – După generalul Florian Coldea, și alți șefi de servicii ar putea fi demiși

spot_img

DISTRIBUIȚI

ELIMINAȚI PE RÂND După eliminarea generalului Florian Coldea din joc și alți ”mohicani” ai serviciilor de intelligence stau ca pe ace. Primul care are mari emoții este șeful STS, Marcel Opriș, care trebuie să dea explicații serioase cum a fost înregistrat fostul președinte Traian Băsescu, în biroul prezidențial. La fel de neliniștit este și șeful SPP, Lucian Pahonțu, care ar fi ieșit din grațiile băieților cu relații importante.

Deși au primit în ultima vreme mai multe „oferte de nerefuzat” pentru a părăsi cu fruntea sus „corăbiile” pe care le conduc de peste un deceniu, au tras de timp și au intrat în prelungiri, urmând însă ca acum să fie eliminați din sistem la „loviturile de departajare”.

După ce Florian Coldea a fost deja înghesuit în corzile anchetelor interne și ale procurorilor Parchetului General, uite că și Marcel Opris de la STS se tot frământă ce explicații să dea despre înregistrările din biroul lui Băsescu. Culmea este că năpasta a dat în aceste zile și peste „ultimul mohican” Lucian Pahontu, fără a mă referi aici însă musai la faptul că liderii noii Puteri, în frunte cu Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu suflă acum și în „iaurtul” SPP, după ce Victor Ponta s-a ars cu aghiotanții care l-au „tocat” informativ pe când era premier, informează Național, citat de Știripesurse.ro.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA