spot_img
Acasăoameni noiELECTROCUTAT - 27.000 de volți au trecut prin corpul unui muncitor

ELECTROCUTAT – 27.000 de volți au trecut prin corpul unui muncitor

DISTRIBUIȚI

ELECTROCUTAT Un bărbat a supraviețuit, după ce s-a electrocutat accidental pe șantierul centurii ocolitoare a orașului Târgu Jiu.

ELECTROCUTAT Muncitorul lucra pe o pasarelă aflată în construcție și a atins, din greșeală, firele de înaltă tensiune. E un miracol pentru că trăiește, spun medicii, pentru că 27.000 de volți i-au trecut prin corp.

Incidentul terifiant a avut loc, în această dimineață. Muncitorii se pregăteau să lucreze pe șantierul centurii ocolitoare a municipiului Târgu Jiu.

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, s-a urcat pe o pasarelă, la aproape 10 metri înălțime. Într-un moment de neatenție, muncitorul a atins, din greșeală, linia de înaltă tensiune.

Panica s-a instaurat, iar oamenii au sunat la 112 ca să ceară ajutor. Pompierii au intervenit cu mare atenție pentru că exista riscul ca și ei să fie electrocutați, scrie radiotargujiu.ro.

După ce au reușit să îndepărteze sursa de curent, militarii au coborât victima de pe pasarelă și au predat-o imediat ambulanței.

Medicii spun că bărbatul a scăpat miraculos. Era conștient și stabil, deși 27.000 de volți i-au trecut prin corp.

La fața locului au sosit și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Protecția Muncii, care investighează accidentul de muncă.

Reprezentanții firmei de construcții susțin că vor da amenzi usturătoare celor care nu respectă normele de protecție a muncii.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA