spot_img
Acasăoameni noiDUPĂ CE A FOST SURPRINS MOŢĂIND - Ce a declarat senatorul Goțiu despre...

DUPĂ CE A FOST SURPRINS MOŢĂIND – Ce a declarat senatorul Goțiu despre cum a dormit în Parlament: „Dacă o să mi se mai facă somn, o să mai dorm!”

DISTRIBUIȚI

DUPĂ CE A FOST SURPRINS După ce a fost filmat dormind în Parlament, ca un senator ce este, vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu, a dat următoarea declarație:

DUPĂ CE A FOST SURPRINS ”Mă obosește această procedură a bugetului care e o cacealma. Am zis că e mai bine să mă odihnesc un pic. Am zis să mă odihnesc un pic până când trece partea asta.

E dreptul lor să doarmă în plen, fiecare face ce dorește. Dacă o să mi se mai facă somn, o să mai dorm. Prefer să fiu atent la momentele care contează. Am colegi care mă atenționează”.

Ziar de Cluj l-a contactat pe Elek Levente, președintele USR Cluj, pentru a îl întreba cum comentează declarația senatorului Goțiu:

„Nu am văzut filmulețul pentru că sunt la muncă, cineva trebuie să și producă. Daca e real ce spuneți, e regretabil, chiar dacă parlamentarii noștri protestează de câteva nopți în Parlament. Nu sunt scuze pentru un asemenea gest, și mai mult, nu eu sunt cel care trebuie să explice situația.

Am încredere în Mihai Goțiu, sper să fie o făcătură ca și cazul Răducu, iar el să iasă mai puternic, mai credibil și mai respectat din această situație.

Până în prezent Mihai a făcut cinste clujenilor și am încredere că o va face și în continuare. Nu știu câți parlamentari de Cluj au ajuns VP al senatului la primul mandat”, a declarat Elek Levente.

sursa

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA