Acasă oameni noi DOLIU - Românca rănită în atentatul de la Londra a încetat din...

DOLIU – Românca rănită în atentatul de la Londra a încetat din viaţă

DISTRIBUIȚI

 DOLIU Veste cruntă pentru familia româncei care a fost rănită în atentatul de la Londra. Tânăra Andreea Cristea a încetat din viaţă în urmă cu câteva minute. Anunţul oficial a fost făcut de autorităţile britanice.

În ciuda tuturor eforturilor medicilor, tânăra a încetat din viaţă. Andreea se afla în vacanţă în Marea Britanie alături de iubitul ei care urma să o ceară în căsătorie. Totul s-a transformat într-un coşmar, scrie Ştiri pe surse.

Cei doi era pe podul groazei, acolo unde a avut loc atentatul. Andreea a fost salvată atunci din apele Tamisei, dar acum a încetat din viaţă, anunţă Scotland Yard.

Anterior, agenţia Reuters a transmis că o femeie care a fost rănită în atacul de la 22 martie de pe podul Westminster din Londra a încetat din viaţă.

Femeia devine a cincea victimă a atacului din 22 martie când Khalid Masood a intrat cu maşina în mulţimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un poliţist.

Masood a fost împuşcat mortal de către forţele de ordine lângă parlamentul britanic, aminteşte BBC.

Publicaţia The Sun anunţă că o femeie în vârstă de 31 de ani, despre care se crede că este românca Andreea Cristea, rănită în atacul de pe podul Westminster, a murit la spital, după ce joi a fost deconectată de la aparatele care o menţineau în viaţă.

sursa INFO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA