Acasăoameni noiDNA – Percheziții la Primăria din Cluj-Napoca

DNA – Percheziții la Primăria din Cluj-Napoca

spot_img

DISTRIBUIȚI

DNA  Percheziții DNA la Primăria Cluj-Napoca. Procurorii anticorupție efectuează percheziții la Primăria condusă de Emil Boc, într-un dosar care vizează fapte de corupție care datează din perioada 2014 -2016.

Procurorii efectuează percheziții în mai multe locații din municipiul Cluj, inclusiv la sediul Primăriei conduse de Emil Boc.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj efectuează cercetări ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2014 -2016, a unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție”, se arată în comunicatul DNA.

Citește și PERCHEZIȚII DE AMPLOARE – Grup infracțional organizat, vizat de procurorii DIICOT

„În cursul dimineții de 10 octombrie 2016, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 9 locații situate în municipiul Cluj Napoca, dintre care 2 locații situate în incinta aceleiași instituții publice, celelalte vizând domiciliile unor persoane fizice și sediul unei persoane juridice”, precizează procurorii.

Din primele informații, se pare că au fost ridicate și câteva documente. Potrivit unor surse citate de monitorulcj.ro, persoana vizată de ancheta DNA Cluj este viceprimarul Anna Horvath.

Biroul de presă al Primăriei Cluj-Napoca a precizat că procurorii DNA au cerut o întrevedere cu Gheorghe Șurubaru, city-manager și fost viceprimar în mandatul trecut.

Potrivit presei locale, primarul Emil Boc şi celălalt viceprimar, Dan Tarcea, nu se află în sediul Primăriei, fiind plecaţi în delegaţie în Coreea de Sud.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA